16 Ekim 2015 Cuma

FATİH BELEDİYESİ NESLİŞAHSPOR'U BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ


Fatih Belediyesi tarafından, Fatih bölgesinin 2. Amatör Ligdeki temsilcilerinden Neslişahspor'a  kulüp binasının yenilenmesi ve malzeme yardımı yapıldı.


Fatih Kulüpler Birliği başkanlığı görevine seçilen sayın Gökhan Ceylan'ın büyük çabaları sonucu Fatih Belediyesi tarafından Neslişah Spor Kulübün de yenileme çalışması yapıldı. Kulübün içerisinde tadilat, camlara logo ve boya çalışmalarının yanı sıra tabelası da değiştirildi. Fatih Belediye Başkanı sayın Mustafa Demir'in talimatıyla eşofmanından topuna, yağmurluğundan kaleci eldivenine kadar takım için gerekli olan tüm malzemeler de temin edildi.
Neslişahspor Başkanı sayın Metin Şakar ve 2. Başkan sayın Şaban Dayan yapmış oldukları açıklamada "Kulübümüzün tadilatı ve malzeme yardımlarından dolayı başta değerli belediye başkanımız Mustafa Demir'e ve her zaman kulüplerimizin yardımına koşan Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan'a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca tesis sorumlumuz Abdullah Köse'ye de bize sundukları imkanlar için teşekkür ederiz." dedi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder