8 Kasım 2012 Perşembe

ADEM MAT'IN BABASININ CENAZE TÖRENİ YAPILDI (VİDEO)


Eski İstanbul İl Başkan vekili ve Çeliktepe Ümitspor Başkanı Adem Mat'ın babası Anesti Anestasyo Mat'ın cenaze töreni ailesi ve dostlarının katılımıyla Arnavutköy Profitilia Rum Kilisesinde yapıldı

Amatör Futbol camiasının da ilgi göstediği cenaze töreni kilisede yapılan ayinle başladı. Okunan duaların ardından cenaze hemen yakında bulunan Rum mezarlığına götürüldü. Burada Anestasyo Mat'ın çocuklarının görmesi için tabut açıldı. Ardından tabut kapatılarak mezara indirildi.


Başta Adem Mat ve kardeşleri Salih Bey ve Fatma Hanım olmak üzere mezarın üzeri dostları tarafından toprakla örtüldü. Bu sırada hayli üzgün olduğu görülen Adem Mat ve kardeşleri dostlarının destekleri ile teselli oldular.

Mezarın üzerinin kapatılmasının ardından gelen konuklara adet gereği merhumun anısına yakında bulunan bir mekanda kahve ikramı yapıldı.


Törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ta katılarak Adem Mat'a başsağlığı diledi. Cenazeye futbol camiasının tanıdık simalarından İASKF Başkanı Ali Düşmez, İstanbul İl başkan yardımcılarından Ufuk Tatar, Eski İstanbul Hakem Komitesi Başkanı Ahmet Şahin, Amatör Milli Takımlar sorumlusu Müjdat Yetkiner, İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül ve 2.Başkan Turgut Arık ve kulüp başkanlarının ve yetkililerinin yanı sıra antrenörler,  futbolcular ve basın mensupları katıldı.

NOT: Resimler için Hakan Ertürk'e ve İskender Kordu'ya teşekkür ederiz





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder