6 Eylül 2012 Perşembe

İstanbul Gümüşhanespor, Alibeyköyspor hazırlıklarını sürdürüyor.

2012-2013 Sezonun da Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan İstanbul Gümüşhanespor,  kendi tesislerinde ligin ilk haftasında oynayacağı Alibeyköypsor maçının hazırlıklarını sürdü.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımı antrenör Ahmet Öğütücü'e emanet eden Kağıthane temsilcisi, süper amatör ligde mücadelesini sürdürebilmek için geçen yıl olduğu gibi bu yılda alt yapıdan yetiştirdiği genç yetenekli futbolculardan  oluşan ve bir iki  nokta transferle ligi en iyi yerde bitirecek takım kurma planladıkları öğrenildi. 
KÖKSAL UZUN & AHMET ÖĞÜTÜCÜ
Haftanın ikinci idman gününde Mehdi sancak stadında yaklaşık 22 kişilik bir kadroyla sezonun ilk maçının hazırlıklarını sürdüren  İstanbul Gümüşhanespor, Yardımcı antrenörü Koray Uzun ile kısa bir sohbet etme şansı yakaladık. 


KÖKSAL UZUN

Uzun, Süper Amatör lig takımları arasında geçtiğimiz yılları da düşünürsek  iyi bir tecrübeye sahibiz,genç bir kadromuz oldu bir gerçek fakat  2011-2012 sezonunda olduğu gibi bu yılda kendi yetiştirdiğimiz futbolcularımızın yanına abi niteliğinde takviyelerle  bu ligde olmamız gereken yerde yer almak için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bulunduğumuz grup diğer gruplara göre çok güçlü ekiplerden oluşmakta. Bunun farkındayız bunu başaracak gücümüzde var. dedi 

Haber: Yüksel Cırt
Bu Ülke Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder